Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
BarryB

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #1 
Hi,

Loving the site so far, but why are the download speeds so slow? I'm averaging about 2MB/s on a 20MB/s connection, been like this since I joined and why I haven't bothered visiting for a week or two!

And when did Becky Perry change to Becky Pearson?
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #2 
Hi, name changes are just what models do occasionally when the mood takes them, however I will be changing it back as it has thrown up all kinds of inconstancy problems.

As for the download speeds... I have checked my end and so has one of my web guys and we have not noticed anything awry. Also we have not had any other members mention anything.

The only thing I can think of is you are downloading when the site is busiest, or maybe other back ground things are downloading or running and slowing downloads up. How many of our clips are you downloading at a time?

We do have our own dedicated server so it should definitely be fast enough.

I have also messaged our server host to see if there have been any issues and I will let you know what he says.

Headmistress
0
BarryB

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #3 
Thanks for the reply Miss and taking the trouble to find out!

I tried about 00:45 am this morning and got full speed so possibly people 'caning' the connection in the evening [smile]
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #4 
Quite possibly [smile].

Headmistress
0
BarryB

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #5 
Quite 'definitely' I think [wink]

Also, when viewing the site in IE11 the model pages don't display correctly, I have to press F12 and set the Document mode to 11 as it defaults to 7, looking in the Debugger I see this:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7;chrome=1" />

Seems the site is set to emulate IE7 not default to IE11?
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #6 
You will have to leave this with me while I get someone to investigate.

Headmistress


0
BarryB

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #7 
I only use Internet Explorer so the issue might not be apparent on other browsers.
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #8 
Hopefully we can sort it by the weekend.

Headmistress
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #9 
Hi, it should be sorted now.

Headmistress
0
BarryB

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #10 
You're not wrong! Logged in and totally forgot about the issue as it 'just worked' and didn't realise it until I looked at the forum!

Top marks, OFSTED should mark you OUTSTANDING [thumb]
0
headmistress

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 119
Reply with quote  #11 
Glad you think so[smile].

Headmistress
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.